45 perces higiénikusi kezelés alatt szorongás- és fájdalommentes környezetben ülhet a fogorvosi székben úgy, hogy olyan információk birtokába juthat, amivel egy életre elfelejtheti a fogfúrást.

Betegségtudatunk nem terjed ki a fogakra, nem tekintjük a fogszuvasodást, fogínygyulladást, fogágybetegséget betegségnek.
Pedig a fogbetegségek alattomosak, hol lassabban, hol gyorsabban, ha nem veszünk tudomást időben róluk kifejlődnek, s egész életünket végigkísérik, s tapasztalataink azt mutatják, hogy meg is keseríthetik.

Gondolhatjuk azt, hogy ez azért túlzás, mégsem hasonlítható össze a fogszuvasodás egy mandulagyulladással.

S ez így igaz, mert a mandulagyulladást okozó baktériumot antibiotikumos kezeléssel meg tudjuk gyógyítani, a fogszuvasodást, fogágybetegséget nem.
Gyógyszer nincs rá, viszont kialakulását meg tudjuk előzni! S ez a megelőzés a leghatékonyabb az összes szervezetünket érintő betegség megelőzése közül. Nem kell hozzá más, mint naponta 2X2 perc helyes fogmosási technika!

A fogbetegségek kialakulásának alapja a fogakon maradó lepedék és a benne elszaporodó baktériumok. Ha nincs lepedék, akkor nincs a baktériumoknak a létfenntartásukhoz szükséges táplálék, nincs fogbetegség.

Milyen is ez a helyes fogmosási technika? Meddig mossam a fogamat? Melyik a nekem való fogkefe? Elektromosat vagy kézit használjak? Milyen a fogkefén kívüli szájápolási eszközök vannak, s hogyan kell használni ezeket? Valóban a legdrágább fogkefe a legjobb? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre adnak választ klinikai fogászati higiénikusaink rendelésükön.

Speciális anyaggal megfestik a fogakon fogmosás után maradt lepedéket. Így láthatóvá válnak azok a területek, melyek alaposabb odafigyelést igényelnek.

Ez a 45 perc egy életre szól!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.  Bővebben