Miért ajánlanád szívesen egy páciensnek a rendelőt?

A rendelőben a fogászatban előforduló legújabb, modern technológiák állnak rendelkezésünkre. Ilyen például a különféle sebészeti beavatkozások tervezéséhez (például implantálás, csontpótlások) elengedhetetlen 3 dimenziós CBCT, a lenyomatvételi technikát modernizáló 3D-s oral scanner vagy a szájhigiénés és parodontális kezelések során használt EMS profilaxis készülék.

A megfelelő eszközpark mellett a csapat tudása a fogászat minden területét lefedi a fogszabályozástól egészen a szájsebészetig. Azt gondolom, hogy a mai világban nagy előny bárkinek, hogyha csak egy helyre kell elmennie ahhoz, hogy választ kapjon minden kérdésére és megoldást találjon akár a komplexebb fogászati problémáira.

Végül, de nem utolsó sorban pedig el kell, hogy mondjam, hogy az egész családom és baráti köröm a Parodontba jár, és mi is lehetne jobb reklám, mint amikor az ember azoknak ajánlja nyugodt szívvel a rendelőt, akik a legfontosabbak számára?

Miért választottad a rendelőt?

Egyetemi hallgató éveimben lehetőségem nyílt betekintést nyerni a rendelő működésébe, mindennapjaiba. Szuper érzés volt, hogy az itt dolgozó orvosok minden szakmai tudásféltés nélkül tanítottak egy „kívülállót”(engem), pedig egyikünk sem tudta akkor, hogy később majd itt fogok dolgozni. Ez egyébként a mai napig így van. Bármit meg tudok tanulni, amit szeretnék. Az idősebb orvosok a kezdetektől fogva segítettek és tanítottak, amiért nagyon hálás vagyok.

A másik, amiért tudtam, hogy a Parodont nekem való hely, hogy itt a fogorvosi munkán kívül lehetőség van előadásokat, tanfolyamokat tartani. Számos itthoni és külföldi tudományos konferencián részt vehettem előadóként, még hallgató koromban. Örülök, hogy a rendelőben lehetőségem van tovább fejleszteni ezt a tudást és arra törekszem, hogy később majd én taníthassak és ezáltal segíthessek minél több kollégának.

Mi vidít fel, amikor szomorú vagy?

A családom. Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan család van mögöttem, akik mindig mellettem álltak és támogattak. Nélkülük nem jutottam volna el idáig és nem tudom elégszer elmondani, hogy mennyire hálás vagyok nekik. Ha szomorú vagyok (ami nem sokszor fordul előJ), a velük töltött idő vagy egy telefonbeszélgetés mindig feltölt energiával.

Melyek azok a dolgok, amivel a legszívesebben töltöd a szabadidődet?

Edit kirndul

Ha tehetném, az összes szabadidőmet utazással tölteném. Szeretnék minél több helyre eljutni a világon, imádok utazni!

Amikor nem utazom és tele vagyok energiával, akkor leginkább az a pihenés, amikor a szabadban lehetek. Édesapám gyerekkorom óta vadászik, rendszeresen jártam vele és igyekszem most is menni, ahogy össze tudjuk egyeztetni. El tudom képzelni, hogy egyszer majd a vadász vizsgát is megcsináljam!

A természet szeretete adott volt és ehhez kapcsolódik több kedvenc időtöltésem is. Szívesen túrázom és vannak is céljaim a dologgal, leginkább a magashegyi túrázással. Remélem, hogy megfelelő edzettséggel elérem majd, hogy magasabb, akár több ezres hegycsúcsokra is feljussak. Ehhez inspiráció a barátom, aki megszerettette velem a túrázást és így ez a hobbi szerencsére közös J.

A szabadidőmet fotózással is szívesen töltöm. Egy erdei futás vagy séta során képes vagyok egy adott ponton bármennyi időt eltölteni, hogy egy kiszemelt állatról vagy növényről, látványosságról képet készíthessek. Ehhez most lett egy elég profi gépem, amivel a túráink során gyönyörű fotókat tudok majd csinálni. Nem csak a természetben lehet szép felvételeket lőni, hanem a munkánk során is. A gép egyébként fogászati fotózásra is kiválóan alkalmas, csak mondom ;) !

Nagyon fontos, hogy imádok enni és mellé jó borokat inni. Így amikor nem aktívan pihenek, akkor így! :)

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.  Bővebben