Parodont Kft. (székhely: 1072 Budapest, Dob u. 52., adószáma:12242841-2-42) továbbiakban „Parodont” tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti.

A Parodont weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a weboldal tulajdonosa, a Parodont jogosult.

Parodont előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni, ide nem értve a szabad felhasználás szerzői jogi törvényben meghatározott eseteit.

A Parodont weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Parodont akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik – a Parodont semmilyen felelősséget nem vállal annak pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A Parodont a weboldalait bármikor módosíthatja, illetve korlátozhatja az elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse. Parodont nem felel azért, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes.

Parodont kifejezetten kizárja a honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget.

A Parodont nem felel olyan, harmadik személy által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalomért, melyekhez a Parodont weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.  Bővebben