Dr. Balogh Tamás

2023 - Parodontológus rezidens

2023 - Semmelweis Egyetem - fogorvosi diploma

Szívemhez mindig is közel álltak a természettudományok. Sokáig hezitáltam a műszaki és az orvosi pálya között, azonban a fogorvoslásban megtaláltam e két terület közös metszetét, így első látásra beleszerettem. Orvos családból érkezve kisgyermekkorom óta abban a filozófiában nevelkedtem, hogy „az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi”. Ezt a mentalitást igyekszem a mindennapi munkám során alkalmazni, mert úgy gondolom, hogy az ép testnek és léleknek szerves részét képezi az egészséges és magabiztos mosoly.

Egyetemi éveim során négy szemeszteren keresztül végeztem tudományos munkát a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján, ahol kutatásaink során az állkapocsízület működését vizsgáltuk. Szakdolgozatomat is ebben a témában írtam, valamint számos konferencián beszámoltam kutatásaink eredményeiről. Úgy gondolom, hogy az ott megszerzett tapasztalatokat hasznosítani tudom a mindennapi munkám során.

Azon szerencsés emberek közé tartozom, akinek egyetemi tanulmányai alatt lehetősége volt betekintést nyerni a Parodont mindennapjaiba. Diplomám megszerzése után nagy örömmel csatlakoztam a rendelő kiváló csapatához.

Érdeklődésem középpontjában a fogágybetegségek ellátása, valamint a szájsebészeti beavatkozások állnak. Kezeléseim során különös figyelmet szentelek a precíz és fájdalommentes munkavégzésre, legfőbb célom az, hogy a pácienseim ragyogó mosollyal távozzanak a rendelőből. Törekszem a digitális fogászat nyújtotta lehetőségeket a mindennapi munkámba beépíteni.

Fontosnak tartom a biztonságos légkör kialakítását, ahol a pácienseim megoszthatják velem problémáikat, aggodalmaikat, amikre közösen megoldást találhatunk. Célom, hogy bizalmas kapcsolatot építsek ki betegeimmel, akik legközelebb is örömmel térnek vissza rendelőnkbe.

Akik összefogják

 • 1

Orvosaink

 • 1

Szakasszisztensek

 • 1

Higiénikusok

 • 1

Recepciósok

 • Tanyi Patrícia

  Tanyi Patrícia

  vezető ügyfélszolgálati asszisztens Bővebben
 • Császár-Nemes Orsolya

  Császár-Nemes Orsolya

  ügyfélszolgálati asszisztens
 • Andrics Barbara

  Andrics Barbara

  ügyfélszolgálati asszisztens
 • Fehér László

  Fehér László

  ügyfélszolgálati asszisztens
 • 1

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.  Bővebben