Miért szeretsz itt dolgozni?

Mert itt egy összetartó és profi csapat tagja lehetek, ahol –legyen szó bármilyen nehéz beavatkozásról is- nincsenek akadályok a páciensek magasszintű ellátásában. Szeretem, hogy mindenki alázattal áll a munkájához és a kollegáihoz is, az orvosok pedig partnerként és nem versenytársként tekintenek egymásra.

Mi a kedvenc kezelésed, munkafázisod?

A legszuperebb pillanat, amikor egy-egy hosszabb folyamat/kezelési sorozat végén a pácienssel együtt örülünk a végeredménynek. Az első kezelések alkalmával mindig elképzelem ezt a fontos pillanatot, látom magam előtt ahogy a páciens elégedetten mosolyog a tükörben. Ez a kép kísér és motivál engem is a közös úton.

Mivel foglalkoznál, ha nem itt dolgoznál?

Mivel nagyon szeretem az állatokat, valószínű valami állatokkal foglalkozó munkahelyet választanék, akár állatorvos is szívesen lennék. Ezen kívül vagy általános orvos lennék, vagy gyógyszerkutató. Mindegy, csak az egészségügyben lehessek. Most, hogy így belegondolok, valahogy ez sosem volt kérdés számomra.

Melyik filmhős bőrébe bújnál egy napig, és miért?

Inkább mesehős mint filmhős, de Spongyabob szeretnék lenni egy napig mert imádom a határtalan pozitivitását és hogy mindenben a jót látja. Ismerek néhány ilyen embert is, és nagyon szeretem őket, jó velük lenni. A másik, akinek az életét kipróbálnám az bármelyik Harry Potter szereplő, hiszen ki ne álmodott volna már repülő autóról, láthatatlanná tévő köpenyről vagy varázsházikedvencről.

Mi az eddigi életed legnagyobb élménye?

Életem legnagyobb élménye Thaiföldön történt, 14 éves voltam. Egy nemzeti parkban egy igazi felnőtt tigris beleült az ölembe néhány fénykép erejéig, úgy, hogy közben etették a gondozói, hogy ne engem egyen meg. Csak a tappancsa akkora volt, mint egy közepes méretű pizza. Mivel kicsi voltam ez nem tűnt veszélyes mutatványnak, de mai szemmel nem biztos, hogy örülnék, ha a leendő gyerekem ilyen kéréssel állna elő. 

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.  Bővebben