Miről szeretnél mesélni majd az unokáidnak 80 évesen, amikor az életedről kérdeznek?

Huhh na igen, ezt a kérdést szeretem ha felteszik! Lesz mit mesélnem számukra az élet minden területéről, rövid idő alatt mondhatom sok mindent megéltem már és ennek megfelelően tapasztalatot, sztorikat is megannyit szereztem! Ha ki kell emelnem egy párat, akkor szerencsésnek érzem magam, hogy tudok majd számukra beszélni a családról és a szeretetről. A világ megannyi pontját felfedeztem már az Egyesült Államoktól, Ázsia legeldugottabb szigetéiig. Beutaztam Európát pénz és telefon nélkül, közben pedig életre szóló élményeket gyűjtöttem. A fogorvoslás mellett az üzleti élet is rendkívül érdekel, igy jelenleg is több vállalkozást csinálok egyszerre, amik önmagukban is megérnek már egy fejezetet.

Imádok élni, így szívesen elmesélem majd nekik minden részét!

Gyerekkorodban mi szerettél volna lenni?

Gyermekkoromban csodáltam Steve Irwin lélegzetelállító munkásságát és az állatok iránti szeretetét. Később ezt próbáltam kombinálni a kedvenc közegemmel a vízzel és kitűztem, hogy tengerbiológus leszek. Kicsit viccesen hangzik, mert hát annyi tengerünk van szeretett hazánkban, így Bostonba beadtam a jelentkezésemet és elvégezve az amerikai érettségit, már közel álltam terveimhez, azonban egy balesetet követően átalakultak terveim. Annyi időt töltöttem kórházban, hogy megtetszett az orvosi hivatás. Így hát évismétlés helyett felvételt nyertem a Semmelweis Egyetemre és azóta magabiztosan robogok előre az új álmomban.

Mivel töltöd legszívesebben a szabadidődet?

Adrenalin függő vagyok, imádom a kihívásokat és a megoldandó feladatokat. Ilyenkor érzem igazán, hogy élek, így szabadidőmben sok különböző extreme sportnak hódolok egyszerre. A víz a kedvenc közegem, így a wakeboard, kiteboard és hullámszörfben találtam meg leginkább önmagamat, de természetesen még megannyi félét tudnék felsorolni.  

Miért szeretsz itt dolgozni?

A rendelő légköre már első látogatásom alkalmával magával ragadott. Még csak fogorvostanhallgatóként jártam be alkalomszerűen, de tudtam, hogy a Parodont az a hely, ami értékrendemet leginkább képviseli.
Jó fej, profi, segítőkész életvidám egy csapat vesz körbe nap mint nap, akiknek együttes célja a gyógyítás, de annak is egy egészen kiemelkedő formája.

Ez az a hely, ahol fogorvosokból specialisták lesznek, akik pedig életeket képesek megváltoztatni.

Miért ajánlanád szívesen egy páciensnek a rendelőt?

Saját családtagjaim kezelése is itt történik és mint tudjuk, szeretteink számára mindig a legjobbat adjuk.

 

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.  Bővebben