Mióta dolgozol itt?

1986-ban végeztem fogorvosként. az első tíz évemet a Semmelweis Egyetem Szájsebészeti Klinikáján töltöttem.  Az akkori szokás szerint, az oktatói és tanársegédi munka melett, heti kétszer magánrendeltem. Jött a rendszerváltás, egyre több páciens tisztelt meg a bizalmával, úgy éreztem, egyszerre nem tudok két lovat megülni. Így 1997-ben megalapítottam az akkor még csak két személyt, (asszisztensnőm és magam) foglalkoztató rendelőt, a Parodont-ot.

Mi az amit őszintén szeretsz a munkádban a cégben, a mindennapokban?

Mára már egy elég nagy rendelő lettünk, egy csapat vagyunk. A fiatalok hozzák a lendületet, a régebb itt dolgozók a tapasztalatot. A páciensek más-más emberek, ezért soha sincs egyforma eset. Sokszor egy-egy nehezebb probléma megoldására többen is össze kell dugnunk a fejünket, együtt gondolkodunk.  A fogászat rohamosan változik, a rendelőkbe csak most kezd betörni a digitalizáció. A munkatársaim felől is érezhető az az igény, hogy folyamatosan fejlesszünk.

Ez mozgásban tart, az újdonságok miatt, aki szereti a szakmáját, nem tud belefásulni, kiégni.

dr. Kemper vgott

Mivel foglalkoznál, ha nem itt dolgoznál?

Gyerekkorom óta fogorvos szeretnék lenni, de az utolsó gimnáziumi évek alatt megcsapott az építészet szele. Az orvosi mellett építészmérnöknek is beadtam a jelentkezésemet, végül felvettek elsőre a SOTE-ra.

Azért nem teljesen szakadt meg a kapcsolatom az építészettel, életem során több lakást, nyaralót és persze a rendelőt építettünk át feleségemmel. Én jól látom a tereket, Ő a színeket, jól kiegészítjük egymást.

Persze hozzá kell tenni, a tervezést szeretjük, a kivitelezést már nem annyira. Gondolom, aki már építkezett egyszer az életben, tudja mire gondolok.

Mi az, amit még sosem csináltál, de szeretnéd kipróbálni? 

Szeretek utazni, akár nyaralás, akár hivatalos út. Ha lehet, ilyenkor egy-két napot még hozzácsapok a kongresszushoz, hogy körbenézzek.

Finnországban még soha sem jártam, és évekkel ezelőtt elképzeltem, egy hideg téli napon egy rönkszaunában szaunázok, majd merülök egy lékben.

Lehet, az egész csak egy fantazmagória, de évek óta gyakorlok :-).   A fiaimmal minden január elsején szaunázást követően merülünk egyet a Balatonban:)

Melyik filmhős bőrébe bújnál egy napig és miért?

 Fiatal koromban nagyon szerettem az Indiana Jones filmeket. Ezekben minden benne volt, kaland, utazás, sármosság, rejtélyek, humor. És végül az igazság győzött.

Egyébként nagyon szeretem a tematikus vidámparkokat, kalandparkokat. Fiaimmal előszeretettel ülünk fel a legveszélyesebb hullámvasutakra. Ilyenkor Indiana Jones-nak képzelhetem magam :-)!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.  Bővebben