„Kiemelkedőnek mondható kapcsolatunk az implantátumokat forgalmazó Alpha Implant Kft.-vel. Dr. Kemper Róbert, Dr. Gálmiklós Ádám és Dr. Chikány Tamás kollégánk több mint 2 éve rendszeresen tart kurzusokat, valamint tudományos előadásokat fogorvoskollégáknak a céggel közösen szervezett rendezvényeken.”

/Alpha Implant Kft./

 

Alpha Bio

Az izraeli Alpha Bio implantátumok több, mint 20 éves múltra tekintenek vissza, ahol implantátum kifejlesztését komoly biomechanikai, valamint klinikai vizsgálatok eredményei támasztják alá. A cég jelszava: Simplantology. A fogorvosok számára egyszerűen kezelhető, minden helyzetben jól alkalmazható implantátum rendszer kifejlesztését tűzték ki célul. A cég ma a világvezető Nobel implantátumokkal közös konzorciumba tartozik, minden implantátumra élettartam garanciát biztosítanak. Magyarországon az egyik legnagyobb számban behelyezett implantátumcsalád.

Az eredeti spirál implantátum
Talán az egyik legnagyobb hatású termékfejlesztés az implantológiában az agresszív menetkialakítású spirál forma létrehozása, melyet először az Alpha Bio alkalmazott. A mélyebb menetek nagyszerű stabilitást biztosítanak akár puhább csontban, vagy azonnali implantáció esetén is. A fejlesztők filozófiája szerint, mivel az implantátum fészkét elegendő keskenyebb átmérőjű fúrókkal előkészíteni, ezért az implantátumok körüli csont vérellátása is jobb lesz. A termékfejlesztés sikerességét mutatja, hogy ma már számos implantátumokat forgalmazó cég fejleszt spirál implantátumokat.

NeO

Rendelőnkben a cég legújabb fejlesztésű implantátum családját használjuk, a NeO implantátumokat. Magyarországon az elsők között volt lehetőségünk kipróbálni ezeket az implantátumokat, tapasztalatainkra, véleményünkre számított a cég központi vezetése is. Megtiszteltetés volt számunkra, hogy az implantátumok európai piacra történő bevezetését Budapesten tartották meg, a Semmelweis Egyetemen rendezett eseményen Dr. Kemper Róbert és Dr. Chikány Tamás kollégánk előadást tartott, valamint Dr. Kemper Róbert élő műtéten mutatta be az implantátum használatát.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.  Bővebben