A modern fogászati implantáció alapjait a svéd Branemark professzor fektette le az 1950-es években. Kutatási eredményeit felhasználva alapult meg a NobelBiocare cég. A NobelBiocare a mai napig piacvezető a műgyökerek eladásában.

A cég számos újítást vezetett be a fogászati implantátumok kiképzésében, és a fogbeültetés technikájában (pl.: azonnali implantáció, számítógéppel vezérelt implantáció - NobelGuide).

Orvosaink elsőkként használtak NobelBiocare implantátumot Magyarországon.

Mit kell tudni a NobelBiocare implantációs rendszerről?

  • A behelyezett implantátumok tíz évig gyári garanciával védettek. Az implantátumok a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek.
  • A cég által gyártott implantátumok márkanevei: Branemark, Replace, és a legújabb kutatási eredmények figyelembevételével kifejlesztett Nobelactive implantátum.
  • Kimagasló esztétikai eredményhez vezet, hogy az ilyen implantátumokra CAD/CAM (számítógépes) technikával készü,l a szituációhoz igazított egyéni felépítményi fej (Procera rendszer)
  • Speciális felszíni kialakításának megfelelően alkalmas azonnali implantációra.
  • A NobelGuide számítógépes tervezőrendszerrel nagyobb beavatkozások 3D-ben előre tervezhetők. A rendszerrel akár egy óra alatt fogbeültetésre rögzített fogakkal távozhat a páciens.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.  Bővebben