Rendelési idő:

  "A" hét "B" hét
Hétfő  8-14-ig 8-14-ig
Kedd 8-20-ig 8-20-ig
Szerda 14-20-ig -
Csütörtök 8-14-ig 8-14-ig
Péntek - -

2017- Magyar Fogorvosok Implantológiai Társaság (MAFIT) vezetőségi tag
2015 Dentoalveoláris szájsebész rezidens
2015 MAFIT-tag, ITI-tag
2014 Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakorvosa
2012 Magyar Parodontológiai Társaság tagja, MFE-tag
2010-2015 Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinika – PhD-hallgató
2009 Semmelweis Egyetem- fogorvosi diploma

2009-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel.

2009 óta folyamatosan tagja vagyok a Parodont Fogorvosi Rendelő csapatának. Érdeklődésem már egyetemi tanulmányaim alatt a fogászati implantáció és a fogágybetegség kezelési lehetőségei felé fordult. A Parodont Fogorvosi Rendelőben hallgatóként eltöltött idő alatt a gyakorlatban is megismerhettem az egyetemen sokszor csak elméletben oktatott eljárásokat, és technikákat. A rendelő közvetlen, betegbarát hangulata sokat segített a pácienseimmel és a kollégákkal az őszinte, baráti viszony kialakításában. Rendelésemen fontosnak tartom a jó hangulat kialakítását, melynek segítségével pácienseim gyakran szinte elfelejtik, hogy fogorvosi rendelőben vannak.

Mindennapi fogorvosi munkám mellett mindig is érdekelt a tudomány és az oktatás. 2010-től a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján PhD-hallgatóként az implantátumokat körülvevő gyulladásos megbetegedésekkel, a periimplantitis kezelési lehetőségeinek kutatásával foglalkoztam, emellett bekapcsolódtam az oktatásba, kllinikai betegellátásba is. Nemzetközi konferenciákra tudományos poszterekkel, hazai kongresszusokra rövid előadásokkal jelentkeztem. Később az a megtiszteltetés ért, hogy bizonyos konferenciákon meghívott előadóként jelenhettem meg és kurzusokat tarthatok fogorvos kollégáknak. Büszke vagyok, hogy ezek mellett 2016-tól a Szegedi Tudományegyetem vendégelőadója és önkéntes segítő orvosa vagyok.

Szabadidőmben rendszeresen sportolok, szívesen kirándulok, utazom. Közéleti szerepet is vállalok, régi iskolám alapítványának, a Piarista Alapítvány kuratóriumának tagja vagyok.

Angol és német nyelven beszélek.

Kurzusok, Konferenciák, Cikkek / Tudományos poszterek / Előadások

Akik összefogják

  • 1

Orvosaink

  • 1

Higiénikusok

  • 1

Szakasszisztensek

  • 1

Recepciósok

  • 1

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.  Bővebben