A BioHorizons implantációs cég több mint 20 éve van jelen a dentális implantátumok piacán. A céget 1994-ben alapították az alabamai Birminghamben, a város egyetemén folytatott kutatásokra építve. Az implantációs rendszer folyamatosan fejlődött, míg ma már a világ 5 legnagyobb implantációs rendszere között tarthatjuk számon.

 

Mi az újdonság a BioHorizons implantátumokban?

A rendelőnkben használt implantátum típusok az úgynevezett Laser-Lok implantátum családba tartoznak, mely a cég leginnovatívabb fejlesztését hordozzák a nevükben. Az implantátum nyaki menetkialakításán laser-kezeléssel kialakított mikrocsatornák vannak, melyek lehetővé teszik a kortikális csont és az implanátumot körülvevő lágyrészek szoros tapadását. Az implantátumok melletti lágyrészek, melyek az implantátum-csont kapcsolatot védik a gyulladásoktól, némiképp sérülékenyebbek, mint a fogak melletti íny. A speciális felületkezelésnek köszönhetően a lágyszövetek speciális rendezettsége jön létre, mely klinikai vizsgálatokkal igazoltan hatékonyan tartja távol a baktériumokat az implantátumot körülvevő csonttól.

A BioHorizons Tapered Internal Plus implantátumok, rendelkeznek a legmodernebb implantátumok minden jellegzetes tulajdonságával. A kónuszos kapcsolat baktériummentes zárást biztosít, az úgynevezett platform-shift technológia a lágyszövetek nagyobb felületen történő letapadását teszi lehetővé. Az implantátumokra számos különböző típusú fogpótlás készíthető, akár a fogsorok rögzítését biztosító patentek tekintetében, akár a fix fogpótlásoknál egyre inkább előtérbe kerülő felcsavarozható megoldások tekintetében.

Rendelőnkben több, mint 8 éves tapasztalatunk van BioHorizons implantátumokkal, melyben a nemzetközi adatoknak megfelelő implantátum sikerességgel büszkélkedhetünk. Minden implantátumra élettartam garanciát ad a gyártó, így ha bármilyen okból az implantátum mégis eltávolításra kerülne, a cég díjmentesen biztosítja az új implantátumot.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.  Bővebben